• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Anasayfa


     Tp Lınk TD-W8951ND

   
Ürün Kodu : TD-W8951ND
Üretici : TP-LINK
Fiyat : 45 USD (KDV Dahil)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Öne Çıkanlar:

  • ADSL 2/2+ Modem, Kablosuz N Access Point ve 4-Port Router hepsi tek cihazda
  • 150Mbps'a varan kablosuz N hızı ile muhteşem online oyun, internet aramaları ve video görüntüleme performansı
  • LAN Portları ile PVCleri eşleştirme
  • QoS motoru ile keyifli triple play (ses,görüntü ve data) deneyimi
  • QSS butonuna tek basışta kolaylıkla şifre güvenlikli kablosuz ağ bağlantısı





Bu Ürün Ne Yapar?

TD-W8951ND 150Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Router genişbant internet bağlantınızı kablolu/kablosuz ağ ortamı üzerinden paylaştırmanızı sağlamak üzere tasarlanmış tümleşik bir cihazdır. CD içerisinde bulunan Kolay Kurulum Yardımcısı yazılımı, SPI ve NAT firewall, QoS motoru ve diğer gelişmiş özellikler ile şifre güvenlikli kablosuz ağınızı kolayca oluşturabilir; internette surf, dosya paylaşımı, VOIP, ses ve görüntü aktarımının keyfine hemen varabilirsiniz.

Tümleşik Çözüm

TD-8951ND yüksek hızlı bir DSL modem, 4 portlu 10/100 Mbps bir NAT router ve Kablosuz N destekli bir Access Pointin tüm fonksiyonlarını içeren tümleşik bir çözümdür. TD-W8951ND, DSL destekli bir telefon hattını kullanarak yüksek hızlı bir ADSL2 + Internet bağlantısını kurabilmektedir. Kurulum sonrası sağlanan internet bağlantısı kablolu veya kablosuz ağ ortamı üzerinden cihazlar arasında paylaştırılarak; medya paylaşımı, internette surf, HD video görüntüleme gibi uygulamalara olanak tanır. Zaman ve paradan tasarruf edin! Bir çok cihaz satın alarak herbirinin kurulumu için vakit harcayacağınıza, hepsi bir arada bir ürün seçin. Çalışma alanınız da size kalsın!  

Yüksek Hızlı İnternet Erişimi ve Üstün Kablosuz Performans

Çevirmeli bağlantı ile çalışan bir internet bağlantısının aksine DSL Internet bağlantı tipi sürekli hazır durumdadır. Kullanıcılar internet için çevirme yapıp web erişim için zaman kaybetmezler. En son ADSL standardlarını destekleyen TD-W8951ND daha yüksek performans (downstream yönünde 24Mbps ve upstream yönünde 3.5Mbps) sağlar ve servis sağlayıcının (ISP) santraline daha uzak mesafelerde bile ulaşım sağlayarak internet erişimini olanaklı kılar.

IEEE 802.11n standardlarına uyumlu olan TD-W8951ND; daha yüksek iletim hızı, daha kararlı bir sinyal ve daha geniş bir kapsama alanı sağlayarak daha iyi bir kablosuz performansı sunar. Geleneksel 11g ürünleri ile karşılaştırıldığında 9X fazla hız ve 4X geniş menzil sağlayarak paylaştırdığı yüksek hızlı internet bağlantınız üzerinden fotoğraflarınızı, muzik ve diğer dosyalarınızı paylaştırmanızı ve hatta 802.11g ürünlerinin yetersiz kalabileceği online oyunlar ve HD video görüntüleme gibi yüksek bant genişliğine ihtiyaç duyan uygulamaların sorunsuz çalıştırılmasını olanaklı kılar.

Keyifli Triple-Play Deneyimi için İdeal

Port bazlı VLAN ile belirlediğiniz LAN portları ve PVCleri birbirine eşleştirerek IPTV gibi değişik uygulamaları da internet hattınız üzerinden çalıştırabilirsiniz. TD-W8951ND'in dahili QoS motorunun imkan verdiği çeşitli kural tanımları ile IPTV yayın akışı veya gecikmesiz online oyunlar için trafik önceliklendirmesi yapabilirsiniz. Ek olarak cihazın sağlamakta olduğu IGMP multicast ve IGMP snooping özellikleri ile TD-W8951ND multmedya uygulamaları için ideal bir çözüm oluşturmaktadır.

Gelişmiş Ağ Güvenliği ve Esnek Yönetim

TD-W8951ND Gelişmiş NAT ve SPI firewall desteği le gelen paketlerin içeriğini ağınıza geçişe izin vermeden inceleyerek Internet üzerinden gelebilecek olası ataklara karşı güvenlik sağlar. Bunlara ek olarak MAC adresi, IP adresi, domain adı ve uygulama bazlı tanımlanabilen erişim kontrol yönetimi kuralları ile çalışanlar için ağ yöneticilerinin veya çocuklar için ebeveynlerin kısıtlı erişim profilleri tanımlamasına olanak verir. Web Arayüzü haricinde TD-W8951ND, TR-069 ve SNMP desteği ile cihaz yönetimde kullanıcılara farklı seçenekler sunmaktadır. Tüm bu özellikler ağ güvenliğini ve yönetim esnekliğini arttırmakta kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır.

Kolay Kullanım

CD içeriğinde bulunan Çoklu Dil Destekli Kolay Kurulum Yardımcısı yazılımı; kullanıcılara kendi dillerini seçip cihazlarının internet bağlantısı, kablosuz ağ ve güvenlik gibi ayarlarını kolayca ve zahmetsiz bir şekilde kısa sürede tamamlamalarını sağlar.  Bu şekilde yapılan ayarlar ile cihazın herhangi bir özelliğini göz ardı etmeden komple bir kurulum yapılabilir. Deneyimsiz kullanıcıların bile tek yapması gereken cihaz ile birlikte verilen Auto-Run Cd'sini CD sürücülerine yerleştirmek ve ayarlarını zahmetsizce bir kaç dakika içerisinde tamamlamaktır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Yazıcı ve Fotokopi Tonerlerleri



Tüm Marka Fotokopi& Yazıcı

Orjinal ve Muadil 
Tonerleri Temini En uygun fiyatlar İle
 

ORJİNAL GRAMAJLARINDA KENDİ MARKA ve MODELİNE UYGUN 1.SINIF %100 GARANTİLİ

TONER DOLUMU 

TÜM MARKALARIN CHİPLERİ STOKLARIMIZDA MEVCUTTUR

SONSUZ CHİP ve CHİP MODÜLLER STOKLARIMIZDA

Notebook Tamiri

NOTEBOOK TAMİRİ

MARKA BAĞIMSIZ NOTEBOOK TAMİRİ

ANAKART

RAM

EKRAN KARTI

LCD PANEL

WRALESS KARTLARI

KLAVYE

ADAPTÖR

BATARYA

MENTEŞE

KASA

OPTİK OKUYUCU

vs. PARÇALAR STOKLARIMIZDA MEVCUTTUR

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam1
Toplam Ziyaret110448